Офис обзавеждане от LAS Mobili

Ергономичните столове на LAS Mobili са проектирани да насърчават благополучието и здравето на всеки, който ги използва. Положени са големи грижи към всеки детайл, а някои процеси са извършени ръчно.

Тук ще намерите информация за:
Директорски офис столове
Работни офис столове
Многофункционални столове
Столове за зони за изчакване, срещи и конференции
Кресла и дивани
Умен офис

Директорски офис столове

Директорските офис столове на LAS Mobili са разделение в седем серии. Това са ''Lead'', ''Jera'', ''Scena'', ''Neo Chair'', ''Athena'', ''Formen'' и ''Galаssia''. Моделите столове са както подвижни, на колела, така и статични, подходящи за заседателни зали и зони за изчакване.

Използваните материали са кожа, висококачествени дамаски и хромиран метал.

Като екстри и удобства са заложени прецизни механизми за настройка на височината и позицията на седалката, а при някои модели и на подлакътниците. Предвидени са опори за главата и кръста.

Работни офис столове

Работните офис столове на LAS Mobili са разделение в шест серии. Това са ''Sistema'', ''Cast'', ''Ciak'', ''Prima'', ''Hello'' и ''Oscar''. Моделите столове са както подвижни, на колела, така и статични, подходящи за заседателни зали и зони за изчакване.

Използваните материали са висококачествени дамаски, мрежеста тъкан, качествена пластмаса и хромиран метал.

Като екстри и удобства са заложени прецизни механизми за настройка на височината и позицията на седалката и подлакътниците. Предвидени са опори за главата и кръста.

Многофункционални столове

В този раздел можете да откриете столове, проектирани да изпълняват най-различни функции. Те са разделени в седем серии - ''F01'', ''F02'', ''F03'', ''F04'', ''Vedette'', ''Superotto'' и ''Provino''.

Повечето модели се предлагат в голямо разнообразие на основите - с колела, статични, въртящи се, и са подходящи за конферентни зали, заседателни зали, кафе зони и всякакви офис помещения.

Те се характеризират с прост дизайн, качествена изработка и голям избор на цветове и материали.

Столове за зони за изчакване, срещи и конференции

В тази категория ще откриете три типа мебели за сядане. Моделите ''F01 Bench'' и ''F03 Bench'' са предназначени за обществени места като административни сгради, летища и други. Те се базират на моделите многофункционални столове F01 и F03 и могат да предложат до четири места върху една основа.

С привличащ вниманието дизайн и три опции за крака, столовете за посетители Regia отговарят на естетическите нужди на съвременния офис и осигуряват на посетителите първокласен комфорт.

И може би най-интересният модел в този раздел е ''Movie'' - класически фотьойли за срещи, конферентни зали и други, който се предлага в стандартни и сгъваеми версии, с крака или колела.

Кресла и дивани

Гамата от серията Jera, освен с офис мебели и офис столове, е представена от мека мебел Jera Lounge. Дивани и фотьойли повтарят безупречния стил на серията и придават на интериора на офиса завършен вид.

Едно-, дву- и триместни дивани Trend са новост сред меката мебел LAS. Диваните са оборудвани с трапецовидни подлакътници, открити крака от стоманена пластина и декорирани с хоризонтални шевове.

Идеално решение за приемна, заседателна зала или стая за почивка. Посетителските дивани и фотьойли Domus са интелигентният избор за вашия офис.

Моделът Set е уютен елемент от обзавеждането на приемни, чакални, зони за почивка и директорски кабинети.

Умен офис

Divo представя еволюцията на модулната мебел за сядане, както и нов начин на работа в офиса. Високите и ниските облегалки осигуряват различни нива на поверителност, в зависимост от вашите специфични нужди. А разнообразието от комбинации на модулите дава възможност за използване във всеки офис.

Меките офис дивани Flags са ярък остров в безкрайния океан от офис рутина. Мечтали ли сте за собствен тих кът в голямо открито пространство, далеч от шум и телефонни обаждания? Тогава дивани с прегради Flags ще станат вашата обител на мир и спокойствие. Повишените звукоизолационни свойства на преградите надеждно ще осигурят вашето спокойствие. Офис диваните Flags са предназначени за големи и открити офис пространства.

    Изпратете запитване

    Ако се интересувате от офис столовете на LAS Mobili, бихме се радвали да Ви изпратим повече информация. Използвайте формата за запитване или директно се свържете с нас по телефон или имейл.

    To top