Офис обзавеждане от LAS Mobili

LAS проектира и произвежда широка гама офис мебели. Фабричният каталог съдържа оперативни мебели за обикновени служители, директорски офиси, офис столове и маси, конферентни маси, дивани за рецепции и чакалня.

Основната особеност на италианските офис мебели LAS е уникална комбинация от добре обмислена функционалност, максимално удобство и зашеметяващ стил.

Тук ще намерите информация за:
Директорски офис мебели
Работни офис мебели
Мебели за съхранение, Преградни екрани, Окабеляване
Мултифунционални маси, Маси за почивка, хранене и кафе
Заседателни маси
Рецепции

Директорски офис мебели

Директорските офис мебели на LAS Mobili са разделение в шест серии.

Използваните материали са МДФ, фурнир, 3Д фолио, еко кожа, стъкло, алуминий, алуминий с дървесен ефект, хромиран метал и други.

Като екстри и удобства са заложени лед осветление, чекмеджета с плавно затваряне и лесно отваряне с натискане, система за самозатварящи се дървени и стъклени врати на мебелите, скрити канали за кабели.

Работни офис мебели

Работните офис мебели на LAS Mobili са разделение в четири серии.

Използваните материали са МДФ, ПДЧ, меламинови покрития, стомана, алуминий и други.

Като екстри и удобства са заложени чекмеджета с плавно затваряне и лесно отваряне с натискане, система за регулиране на височината на плота на бюрата, скрити канали за кабели, възможност за използване на преградни екрани.

Мебели за съхранение
Преградни екрани
Окабеляване

При мебелите за съхранение също се използва ПДЧ и МДФ, както и покрития съвпадащи или съответстващи на основната серия. Предлаганите разновидности и размери на шкафове са достатъчни за оптималното запълване на всяко офис помещение.

Преградните екрани/панели допринасят за подобряване на работния процес, както чрез изолиране на звука, добавяне на възможност за допълнително място за съхранение, така и визуално. Те се предлагат в пет различни модела.

Мултифунционални маси
Маси за почивка, хранене и кафе

Мултифункционалните маси на LAS Mobili са практични и удобни и дават възможност бързо да организирате работно място или място за срещи. Те са разделени в 3 серии и включват модели със завъртащи се, сгъваеми и повдигащи се плотове. При някои от тях се предлага и количка за удобно преместване и съхранение.

Във всеки офис има нужда от рецепция, приемна или място за почивка на служителите. А за тези помещения са нужни подходящи маси - ниски маси за кафе, маси за хранене или високи маси за бързо хапване. LAS Mobili предлага всеки един вид от тях.

Заседателни маси

С елегантни линии, качествени покрития и модулен дизайн, заседателните маси от серията I-Meet е идеалната среда за ежедневни разговори или критични срещи.

Колекцията се състои от различни модули и компоненти, които могат да се използват за моделиране на маси за произволен брой места. Те са оборудвани с два вида плотове - панели изработени от MDF и закалено стъкло, а оригиналната форма на основата е от хромиран или черен метал.

За конференции и тържества са предвидени маси на президиум и трибуна за лектор. Елементите са в общ стил и подчертават специалния статус на участниците в събитието.

Серията заседателни зали I-Meet, проектирана от архитект Nikolas Chachamis, изглежда модерна, представителна и идеална за всеки интериор.

Продуктови каталози
Заседателни маси

Рецепции

Всеки офис започва с рецепция. Тази от серия Nice, проектирана от LAS Mobili, ще ви помогне да създадете добро впечатление за вашата компания и няма да останете незабелязани. Колекцията съдържа голямо разнообразие от модули и елементи, с които можете да моделирате практична и многофункционална рецепция по индивидуални изисквания и размери. Серията се отличава с майсторска комбинация от стил, контрастни материали, цветове и текстури, както и елегантна комбинация от закалено стъкло, MDF и поликарбонатни покрития с LED осветление.

Point е модерна модулна рецепция за администратори, секретари и офис мениджъри, проектирана от италианския дизайнерски екип Si Design. Серията Point включва единични, двойни, централни и ъглови модули, които се използват за сглобяване на различни конфигурации.

Продуктови каталози
Серия NiceСерия Point

    Изпратете запитване

    Ако се интересувате от офис обзавеждане от LAS Mobili, бихме се радвали да Ви изпратим повече информация. Използвайте формата за запитване или директно се свържете с нас по телефон или имейл.

    To top