Офис обзавеждане от LAS Mobili

LAS Mobili произвежда преградни стени от дърво, стъкло и метал, с които по изключителен начин могат да се определят и оптимизират пространствата в работната среда.

Тук ще намерите информация за:
Серия Mood
Серия Infinity
Серия Over
Серия Box
Интериорни врати

Серия Mood

Система от свободно стоящи стъклени прегради, при която всеки елемент има минимално визуално натоварване и максимална механична устойчивост. Проектът е вдъхновен от критериите за екологична съвместимост, които изискват използването на напълно рециклируеми материали и екологично устойчиви производствени технологии.

Серията Mood предлага стени с прозрачно и цветно стъкло или с панели с дървесно покритие. Вратите могат да бъдат еднокрили, двукрили, на панти или плъзгащи се, а материалите отново са стъкло или дърво.

Серията Mood е създадена от архитект Паоло Пампанони. В страницата на производителя проектанти и архитекти могат да намерят детайлни чертежи на всички елементи на преградните стени.

Продуктови каталози
Разгледайте каталог

Серия Infinity

Преградите при серия Infinity са 100 мм широки стъклени панели. Премахнати са всички вертикалните структурни елементи, с изключение на рамките на вратите, и по този начин се запазва максимално видимостта и простора в помещенията. При желание, за по-добра звукова изолация, могат да се използват двойни стъклени прегради, които са с повишена акустична изолация.

Предлагат се и плътни панели, както и нормално отварящи се или плъзгащи врати.

Серията Infinity също е създадена от архитект Паоло Пампанони. В страницата на производителя проектанти и архитекти могат да намерят детайлни чертежи на всички елементи на преградните стени.

Продуктови каталози
Разгледайте каталог

Серия Over

Модулна система от преградни стени с модули от дърво или стъкло. Класически тип преграда с вертикални и хоризонтални елементи от здрави поцинковани стоманени профили. Свързващите елементи, ъгловите профили и касите на вратите са изработени от екструдиран алуминий.

При тази серия се предоставя възможност за използване на шкафове за съхранение като част от преградната стена. По този начин разделянето на пространството се съчетава още повече с неговото практично използване.

Серията Over също е създадена от архитект Паоло Пампанони. В страницата на производителя проектанти и архитекти могат да намерят детайлни чертежи на всички елементи на преградните стени.

Продуктови каталози
Разгледайте каталог

Серия Box

Тази серия е едно ниво по-нагоре в комбинираното използване на преградни стени и мебели за съхранение.

При проектирането на офис пространства използвайки серия Box, можете да избирате между няколко височини на шкафовете. Имате възможност да направите преградни стени от пода до тавана само от шкафове или да ги спрете до височината на вратите.

Модулите са с размери 50 или 100 см и предлагат възможност за голям брой комбинации.

Серията Box също е създадена от архитект Паоло Пампанони. В страницата на производителя проектанти и архитекти могат да намерят детайлни чертежи на всички елементи на преградните стени.

Продуктови каталози
Разгледайте каталог

Интериорни врати

Интериорните врати са общият елемент във всички серии преградни стени на LAS Mobili. Те са съвместими с всички модели стени и могат да бъдат еднокрили или двукрили, стъклени или дървени.

Стъклени врати с единично закалено стъкло с напълно скрита линейна панта и телескопична рамка от екструдиран алуминий.

Двупанелна стъклена врата в рамката, линейна панта и затварящ механизъм, вграден в горната напречна част на рамката. Предотвратява течение на въздуха през вратата.

Люлееща се врата с тънка рамка и единично, многослойно стъкло, линейна панта и затварящ механизъм, вмъкнат в горната напречна част на рамката.

Ламинирана дървена врата с рамка по периферията, линейна панта, затварящ механизъм за врата изцяло вграден в горната напречна част на рамката. Предотвратява течение на въздуха през вратата.

Продуктови каталози
Врати и материали

    Изпратете запитване

    Ако се интересувате от интериорните преградни стени на LAS Mobili, бихме се радвали да Ви изпратим повече информация. Използвайте формата за запитване или директно се свържете с нас по телефон или имейл.

    Още продукти от LAS Mobili

    To top