За нас

В далечната 1992 регистрирахме Жано като ЕТ, а впоследствие ЕООД и започнахме с предлагане на канцеларски материали на един много малък щанд. Мечтата да се развиваме ни помогна да открием през 1992 изключителните офис столове на Lineager ИТАЛИЯ и така започнаха да се случват нещата. През 1993 година Жано стана официален вносител на една от най-добрите и досега италиански фабрики за офис обзавеждане - LAS MOBILI. С огромен ентусиазъм и много вдъхновение изградихме екип и започнахме да променяме офиси и банки в цялата страна и през тези години участвахме във много изложения и панаири, показвайки най-добрите серии мебели и столове. Получавахме награди - една от които за най добър щанд през 1996 г. с първо място офис 2000. Магазините ни в София и Варна тогава показваха най-доброто в сферата на офис обзавеждането в света.

През тези 30 години правихме проекти, консултирахме и доставяхме офис мебели и столове, поддържахме и ремонтирахме офис столове и с много любов и отговорност вършихме своята работа, независимо от спадовете и възходите ни!

Това са над 4000 клиента, много часове труд и много пътуване из цялата страна…

Това правим и сега и живи и здрави с радост ще правим още много години!

ЖАНО благодари на всички колеги, които през тези 30 години работиха във и със фирмата! ЖАНО благодари на всички свои клиенти за доверието им и с радост продължаваме напред! Благодарим на дизайнерката Неда Гугучкова за проекта на красивото ни лого JANO! Благодарим на нашите партньори по света! С огромна благодарност към семействата и близките ни! Бъдете Здрави и Успешни!

To top