Производители

Проектът PLUST Collection изследва възможностите на пластмасовите материали с нова концепцията за кралски размери на саксии, мебели и осветителни тела.

Продуктите са освободени от тенденциите на момента, за да преминат към чисто функционален дизайн, основан на използването на форма, която едновременно вдъхновява и предлага нови начини за декориране на нашите стаи.

Колекцията PLUST е не само продукт, но и система от услуги за финални клиенти и интериорни дизайнери, които имат възможност да си сътрудничат както за малки частни бройки, така и за големи доставки по договор.

Качеството на производството, новите технологии и зачитането на околната среда са видими във всяка фаза от жизнения цикъл на продукта: euro3plast SpA всъщност е сертифицирана с най-добрите високи стандарти за безопасност и сигурност, както и с признание за иновативните производствени системи.

    Изпратете запитване

    Ако се интересувате от продуктите на PLUST Collection, бихме се радвали да Ви изпратим повече информация. Използвайте формата за запитване или директно се свържете с нас по телефон или имейл.

    To top