Производители

Продуктите на Pietranera са проектирани и произведени в Италия, и отговарят на нуждите на фризьорите по отношение на функционалност, ергономичност, комфорт и дизайн.

С продуктите на Pietranera можете да осъществите салона на мечтите си.

Фризьорски столове

Столовете Pietranera се ценят в цял свят.

Те превръщат момента за фризура във възможност за релаксация.

От дизайна до шева - всеки детайл е подготвен щателно, за да осигури преживяване, което съчетава комфорт и ефективност.

Удобни, елегантни столове за салон, в който красотата е главният герой.

Бръснарски столове

Гамата бръснарски столове Pietranera предлага ненадминати, традиционни и съвременни модели: задължителни за всеки фризьорски салон.

Майсторството на материалите е съчетано с функционалност и дизайн, което води до уникално изживяване.

Всеки бръснарски стол Pietranera има своя собствена душа: той е произведен, за да работи, да издържи и да ви служи добре всеки ден.

Продуктови каталози
Бръснарски столове

Измивни колони

Измивните колони на Pietranera са проектирани и замислени така, че да предефинират зоната за измиване на коса и същевременно да гарантират лесна поддръжка.

Произведени са от най-добрите материали, за да издържат във времето и да предлагат най-доброто изживяване при измиване, което клиентите и фризьорите заслужават.

За едно наистина уникално изживяване в салона.

Продуктови каталози
Измивни колони

Фризьорски огледала

Фризьорските огледала Pietranera отговарят на нуждите на различни стилове - от съвременен до класически, от минималистичен до индустриален, за да сбъднат мечтите ви за салон.

Те са изработени от най-добрите материали, функционални са, удобни и здрави, за да отразяват работата на фризьора в най-добрата възможна рамка, така че клиентите да могат да се възхищават на душата на новия си стил в огледалото.

Продуктови каталози
Фризьорски огледала

Фризьорски рецепции

За да се създаде луксозен салон, всяко вътрешно пространство трябва да бъде обзаведено и оборудвано, за да се оптимизира работният процес.

Мебелите за фризьорски салони Pietranera се произвеждат в Италия от опитни ръце, което гарантира стил, функционалност и качество.

Можете да ги персонализирате, като избирате измежду много дървени покрития, лакове и материали: вашият салон ще изразява индивидуалност и стил във всяко пространство.

Продуктови каталози
Фризьорски рецепции

Витрини и аксесоари

Pietranera предлага аксесоари за обзавеждане на висококачествени салони. Изключително функционални продукти, специално разработени за професионалистите в областта на коафьорството, които търсят удобство и изискано изпълнение.

Pietranera предлага широка гама от професионални инструменти, съобразени със специфичните изисквания за висока производителност и надеждност. Продукти с най-иновативните технологии, предназначени за взискателни фризьори, които търсят изключителни резултати.

Продуктови каталози
ВитриниАксесоари

Цветове и материали

Продуктите на Pietranera могат да се персонализират: изберете и съчетайте покритията и материалите според вашия стил и посрещнете клиента в уникална и изключителна среда.

Програмата за персонализиране ви позволява да отпечатате логото на вашия салон върху тапицерията на столовете и устройствата за обратно измиване, за да изразите своята изключителност.

Продуктови каталози
ДървоМеталКожа

    Изпратете запитване

    Ако се интересувате от продуктите на Pietranera бихме се радвали да Ви изпратим повече информация. Използвайте формата за запитване или директно се свържете с нас по телефон или имейл.

    To top