Производители

Olivo & Groppo srl е създадена през далечната 1958 г. в малка бетонна сграда от 20 квадратни метра, намираща се в двора на семейна къща. През 1966 г. вече няма достатъчно място в този цех и поради нарастващото търсене е построена нова фабрика, с актуален логистичен и архитектурен дизайн. През 1975 г. все по-увеличаващото се търсене на техните продукти, принуждава собствениците да помислят за допълнително производствено пространство. Като резултат е построена нова и модерна фабриката, удвоявайки предишния производствен капацитет.

Днес компанията разполага с повече от 6000 кв.м. производствени помещения в близост до град Удине в Италия, разположени върху външна площ от над 60 000 кв. м. Тук е разположена цялата производствена верига на продуктите на Olivo & Groppo srl. От моделиране на възглавници от пяна, разкрой на тъкани и естествена кожа и линии за сглобяване и опаковане преди товарене за доставки. Целият процес е внимателно следен и проверяван, за да позволи краен продукт, подходящ за желанията на техните клиенти.

Офис столовете представляват 70% от производството на компанията, докато останалите 30% се падат на мебелите за обществени пространства.

Директорски столове

Колекцията се състои от осем ексклузивни модела, всички те разработени в няколко варианта, които могат да бъдат включени в модерния или класически интериор на всеки офис.

Резултатът ще бъде изискана, стилна и отличителна атмосфера.

Елегантен дизайн, стилистично съвършенство и използване на престижни материали: колекциите с директорски столове на Olivo&Groppo са вечни мебели, със собствена индивидуалност.

Работни столове

Тази категория столове включва девет завладяващи модела, които са идеални за най-динамични и авангардни офис пространства.

Всички модели съчетават няколко варианта, които могат да бъдат адаптирани към различните нужди на офиса: различни височини на облегалките или ширини на седалките и механизми с различни функции, позволяващи широк обхват на употреба.

Технологии, изследвания, интуитивна механика и висококачествена изработка гарантират страхотен комфорт в безопасна и приятна работна среда.

Кино и театрални салони
Конферентни зали
Лекционни зали

Изборът от мебели за обществени пространства включва различни дизайни, които естествено се вписват в лекционни зали, аудитории, конферентни зали, театри и многофункционални зони, където се изисква както естетика, така и комфорт.

Всички елементи отговарят на най-строгите стандарти за безопасност, които са от решаващо значение за обществените места.

Прецизното проектиране характеризира тази колекция, която няма равна по отношение на безопасност и компактни размери, които въпреки това гарантират комфорт и здравина.

    Изпратете запитване

    Ако се интересувате от продуктите на Olivo & Groppo, бихме се радвали да Ви изпратим повече информация. Използвайте формата за запитване или директно се свържете с нас по телефон или имейл.

    To top