Производители

Историята на Hobby Flower датира от 1974 г., когато Аделина Гаспа и Луис Кабре изобретяват и патентоват системата за самонапояване на Hobby Flower, която точно възпроизвежда естествения манталитет на растенията.

Днес Hobby Flower е част от Genebre Group, а философията за качество, иновации и съпричастност към природата продължава да е водеща за идентичността на екипа.

Кашпи за цветя със самополиваща система

Патентована система за самонапояване с екологичен дух.

Напълнете резервоара за вода само 4 пъти годишно и го поливайте повърхностно на всеки 4 или 5 седмици.

Резултатът? Перфектни растения с минимална поддръжка. Благодарение на двете тръби, хидроплантерите получават постоянна минициркулация на въздух, която улеснява насищането на водата с кислород, възпроизвеждайки работата на природата.

Продуктови каталози
Разгледайте каталог

Комбинации между мебели и кашпи за цветя

Трезви и прости форми, които предполагат множество комбинации и модулни конфигурации за създаване на острови от растителност.

С кашпите и мебелите на Hobby Flower можете да придадете корпоративен и изключителен щрих на вашите проекти. Персонализирайте колекциите с цветовете и покритията, които са най-подходящи за вашите нужди.

Продуктови каталози
Разгледайте каталог

    Изпратете запитване

    Ако се интересувате от продуктите на Hobby Flower, бихме се радвали да Ви изпратим повече информация. Използвайте формата за запитване или директно се свържете с нас по телефон или имейл.

    To top