Производители

Euro3plast започва да пише своята история през 1974 г. с производството на пластмасови чинии и продълговати подноси, които се допълват от предмети за бита, произвеждани и продавани от компанията в първите години на нейната дейност. През 1983 г. Euro3plast решава да допълни портфолиото си с производство на саксии, сандъчета за растения и вази с цел да навлезе по-активно в градинския сектор.

Euro3plast е сред първите в сектора, които добавят иновативната и универсална технология за ротационно формоване към традиционния метод на инжектиране. По този начин се постигат значителни подобрения във формите и размерите на техните саксии и градински продукти, за да се отговори на нуждите на бързо развиващия се пазар.

През 2010 г. Euro3plast представя Origini - линия от биоразградими саксии, произведени по естествен начин.

Декоративни саксии и вази

Различни форми, цветове и размери: всички решения за изразяване на вашия стил и разкриване на вашата индивидуалност у дома или в градината чрез избора на пластмасова саксия. Или щадящи околната среда саксии с естествен произход, които свидетелстват за нашето уважение към околната среда.

Светещи саксии и вази

Осветителни решения с изискан дизайн, които създават примамлива атмосфера както на закрито, така и на открито.

Декоративни елементи и колони

Тази широка гама от саксии и предмети за обзавеждане са създадени чрез технология, която прави продуктите уникални и изключително устойчиви. Всички изделия са ръчно обработени, което ги прави изпипани до най-малкия детайл.

    Изпратете запитване

    Ако се интересувате от продуктите на Euro3plast, бихме се радвали да Ви изпратим повече информация. Използвайте формата за запитване или директно се свържете с нас по телефон или имейл.

    To top