Производители

Aerre Divani е италианска компания, създадена през 1986 г. в Quarrata - Тоскана. Целта на компанията от самото начало е да създава висококачествени дивани, произведени изцяло в Италия. От проектирането до производството, контрола на качеството и опаковането, производствените фази се осъществяват в тяхната фабрика, като се използват първокачествени материали, внимателно подбрани и умело обработени от квалифициран персонал.

Една от силните страни на Aerre Divani е опитът, придобит през годините, в използването на механизми за легла и релаксация.

Мека мебел

Всички модели имат облегалкi 'Fluffy' за постигане на изключителен комфорт и ненадмината почивка. Всички модели се предлагат във варианти със или без възможност за превръщане в легло.

'Fluffy' е материал, специално разработен за постигане на мек 'ефект на перо'. Това е изключително лека и мека синтетична вата, която позволява висока дишаемост и по този начин по-голяма устойчивост на образуване на акари и бактерии. 'Fluffy' е ексклузивен продукт, проектиран и произвеждан само във фабриките на Aerre Divani.

Фотьойли

Фотьойлите Aeree са проектирани така, че да допълват жилището Ви по най-добрия начин, но и да ви помогнат да се насладите на моменти на истинска почивка и спокойствие.

    Изпратете запитване

    Ако се интересувате от продуктите на Arrmet, бихме се радвали да Ви изпратим повече информация. Използвайте формата за запитване или директно се свържете с нас по телефон или имейл.

    To top